computerservice voor bedrijven

 

Als ondernemer bent u voor uw  kostwinning vaak erg afhankelijk van de computer; offertes uitwerken, bestellingen  plaatsen, facturen maken en bankieren zijn maar enkele voorbeelden. En dit zal  de komende jaren alleen nog maar meer worden. Heeft u zich wel eens afgevraagd  wat de gevolgschade is als u deze activiteiten niet meer kunt uitvoeren? Wat  de impact is op uw overige bedrijfsprocessen als u bijvoorbeeld geen materialen  meer kunt bestellen? Of geen facturen meer kunt uitschrijven?

Het merendeel van onze klanten zijn bedrijven  en ZZP-ers, door goed naar hen te luisteren weten we wat ze willen, géén gedoe maar continuïteit en kwaliteit  tegen een correcte prijs. Dit is het uitgangspunt bij PPSYS Computers om u  als klein-zakelijke klant te bedienen. We adviseren en denken met u mee, leveren  professionele hardware, onderhouden uw systemen zonder dure  onderhoudscontracten en bij acute problemen kan er snel actie ondernomen worden. Kortom; één aanspreekpunt voor al uw computer en internet oplossingen!

Ook voor een back-up service kunt u bij ons terecht.

U bent slecht één telefoontje verwijderd  van onze service.

 

Microsoft Office 365

 Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten, bedoeld voor bedrijven, thuisgebruik en het onderwijs. Deze internetdiensten worden deels aangeboden als online diensten, deels als applicaties op desktop-pc, tablet en telefoon en als combinatie van beide. De applicaties op desktop / pc is vergelijkbaar met het kantoorpakket Microsoft Office met het verschil dat men via Office 365 altijd de beschikking heeft over de meest recente versie.

Het aanbod van internetdiensten is gebaseerd op bestaande software van Microsoft.

In plaats van deze software op computers van of bij de betreffende organisatie te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden.

Office 365 valt in de categorie SaaS en is een voorbeeld van cloud computing. Hierdoor draait Office 365 als online dienst op elk platform dat internet ondersteunt.

Voor u of de gebruiker is het niet relevant waar de servers staan en de data zijn opgeslagen omdat het een internetdienst is. De gegevens worden in meerdere datacentra opgeslagen en de gebruiker maakt verbinding met de dichtstbijzijnde server. Een Amerikaan die inlogt op Office 365 zal bijvoorbeeld verbonden worden met een Amerikaanse server, een Europeaan met een server in Amsterdam of Ierland

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info