Over mij

Hallo, op deze pagina zal ik mij voorstellen.

Mijn naam is Peter Pelders. Ik run het bedrijf PPSYS computers nu sinds 1999 met heel veel plezier en heb sinsdien een leuke klantenkring opgebouwd. Ik doe dit vanuit een kleine winkel aan huis daar doe ik de verkoop en de reparatie van computers. Ook voor de reparatie van telefoons en tablets kunt u bij mij terecht.

 PPSYS (spreek uit als pp sis) is een klein bedrijf dat alles verkoopt wat met computers te maken heeft. Onder andere kasten die ik zelf bouw naar wens van de klant, laptops, tablets en alle andere randapparatuur zoals printers, routers, muizen, lcd en led schermen, toetsenborden noem maar op.

Ook op het gebied van internet telefoon en tv doe ik de aanvraag en de aansluiting helemaal compleet u hoeft zelf niets te doen alles wordt werkend achter gelaten bij u aan huis.

 En in de winkel kunt u terecht voor informatie en vragen over u computer of andere pc problemen.

Vooral de persoonlijke aanpak en het vaste aanspreekpunt blijkt populair, u heeft altijd alleen met mij te maken.

Helaas heeft het ook een keerzijde dat ik alles alleen doe: De telefoon kan ik maar amper opnemen namelijk. Als ik bij klanten thuis ben, of iemand in de winkel aan het helpen ben neem ik de telefoon niet op. U kunt mij dan ook het beste bereiken per e-mail of antwoordapparaat. Zodra ik een gaatje heb controleer ik of er berichten zijn en meestal beantwoord ik deze al binnen een uur.

 


 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info